tiistai 30. joulukuuta 2014

Jambalaya!

Hellurei pitkästä aikaa. Joulut on nyt vietetty, kinkut syöty, suklaatakin ja paljon viiniä :) Ihanaa! Olo oli kyllä välillä aika tunkkainen ja närästävä, joten paluu arkeenkin on oikein tervetullutta. Olen parina viime päivänä jo vähän kevennellyt ja liikuntaa on tullut tanssilajien merkeissä. Nyt on vähän semmonen fiilis, että tästä saattaa taas lähteä uusi into. Hyppään lähiaikoina vaa'alle taas niin katsotaan millaisia lukemin alkaa vuosi 2015. Sellainen kutina on, että siitä tulee ihan hyvä vuosi. Työstressi on helpottanut kovasti, uusia juttuja juuri tuon tanssin merkeissä on tiedossa ja mieheni kanssa olemme taloprojektin kanssa aluillaan...

Olisikohan nyt ottaa ihan joku tavoite alkuvuodelle vai annanko mennä omalla painollaan? Tavoitteet ei suuresti ole toimineet ennenkään, mutta ehkä kutsumme sitä aktiivisemmaksi seurannaksi. Ja mikäli nousuja tapahtuu niin pitää reagoida niihin nopsasti eikä jäädä mussuttamaan.

Hyvää vuodenvaihdetta kaikille!

4 kommenttia:

 1. Ihanaa kun itselläni on ollut viime päivinä aikaa lueskella blogeja ja löysin tänne jotain kautta, hyvä niin. Luin postauksesti toukokuulta "Huolestuttava huomio". Mikä oli erittäin hyvä kirjoitus ja kommenttiboxissa oli äärimäisen hyvää pohdintaa.
  Hyvää tätä vuotta :)

  VastaaPoista
 2. Itse ainakin otin tammikuulle tavoitteeksi vähäsokerisen tammikuun, jota toivottavasti jatkan myös tammikuun jälkeenkin :-D eli nyt kieltäydyn karkeista, varsinkin suklaasta, jäätelöstä ja leivoksista.
  Tosin eilen jo tuli poikkeus ystävän Baby Shower juhlissa, kun siellä oli tarjolla jos jonkinlaista herkkua :D mutta loppukuukausi sitten ilman ylimääräistä sokeria :-)
  Tsemppiä taipaleellesi! :-) Pienin askelin eteenpäin, silloin tuloksetkin on pysyvämpiä :-)

  VastaaPoista
 3. Moikka Heidi ja Hannamamma! Kiitos kun jätitte viestiä. Hyvää vuotta myös teille ja tsemppiä omiin projekteihin.

  Kävin muuten tuon edellisen postauksen jälkeen aika pian vaa'alla eikä ollut kovin kiva lukema! Toivotaan, että joulun turvotukset olisivat pian jo kadonneet ja uskaltaisi ottaa uutta lukua :)

  VastaaPoista