maanantai 16. kesäkuuta 2014

Onnistunut maanantai

Tänään olikin jo ihan hyvä päivä! Ja muutenkin kuin syömisten kanssa. Mutta niistä ensin: Aamupalaksi tein mustikkakeitosta, rahkasta ja myslistä mössöä, jonka päälle ripottelin vielä pensasmustikoita. Tämä iso kupponen meni kahvin kanssa (seassa rasvaton maito ja makeutus). Mysli oli kyllä sen verran makoisaa tavaraa, että ei varmaan ihan terveellisimmästä päästä, mutta ei varmaan huonoinkaan. Joku Myllärin Luomu crunchy se oli, nam.

Sitten olikin töihin lähtö ja evääksi otin banaanin, proteiinijuoman Pro-Feel (vaniljan maku) sekä purkin tonnikalaa. Yritin syödä töissä tonnikalaa sellaisen dieettikeiton kanssa, mutta olipas se pahaa! Se oli joku Easy Diet -pussi, makuna tomaatti ja chili, mutta ei ollut lainkaan maukas vaan lähinnä vetinen ja jauhoisa. Tonnikala onneksi antoi öljyä ja makua, mutta yli puolet tomaattiliemestä meni kyllä viemäriin. Banaanin söin ihan loppupäivästä, ettei olisi kotona liian kova nälkä ennen ruokaa.

Kotona sitten paistelin kanasuikaleita ja pistin uunivuokaan tulemaan kesäkurpitsa-parsakaali-minitomaatti-herkkusieni-fetajuusto-hunaja-paistosta ja keitin lisäksi myös vähän täysjyväpastaa (yritän nyt hiukan noudattaa sitä PT:n aiempaa ohjetta olla täysin unohtamatta hiilareita vaikka se ärsyttääkin vähän). Ruoka oli hyvää ja söin sitä PALJON. Mutta siinä onkin kaikki tänään syöty eikä ole iltapalaksi oikein mitään tiedossa enää. Ehkä noilla eväillä sain pientä kiriä huomisaamun punnitukseen. Pitäkää peukkuja ettei olisi kovasti yli sen edellisen 110,4 kg! Kaikki varpaat ja sormet ristiin.

Muutenkin päivä oli oikein kiva ja onnistunut. Tein töissä toimiston siivouksen, järjestelin paikkoja, somistettiin työntekijän kanssa myymälää ja kauppaakin tuli vähän tehtyä. Ja sain yhden ison tilauksenkin. Jes! Hyvä päivä. Ei niin hyvä, että tällä kaikki työmurheet hellittäisi niskasta mutta suunta on oikea. Sain toimistosta pois kolme kassia ja pari laatikkoa ROSKAA. En tajua miten sitä paperia ja silppua kerääntyy. Ihana puhdistava ja tehokas päivä siis! Tekisi mieli olla töissä 24h jos se kannattaisi. Mutta nukkuakin pitää, eikä kukaan mitään öisin osta :) Jollain tästä lamasta nyt on vaan selvittävä ja yksi monista konsteistani on pitää itseni hyvässä kunnossa ja vireessä, että tällaisia päiviä tulisi enemmän ja hommat luistaisi.

3 kommenttia:

  1. Kuulostaa hyvältä tuo kasvis-feta paistos hässäkkä:) Kauanko annoit olla uunissa?
    -Laura-

    VastaaPoista
  2. Ihanan kuuloinen myös tuo sun aamupala!! En ookkaan ikinä tajunnut, että rahkaan voi laittaa myös mysliä! Pakko kokeilla :D

    Tsemppiä sulle!

    VastaaPoista
  3. Kiitti! Laura: Se oli kyllä hyvää. Pyörittelin vähän niihin jotain itämaista maustetta ja reilusti sitä hunajaa päälle. Se taisi olla uunissa noin 20 min, mutta joskus olen antanut olla melkein puoli tuntiakin. 220 astetta. Vaikuttaa ehkä sekin, että uunivuokani on tosi laakea niin kypsyvät siinä nopsaan.

    Ja H: Se oli hauska kokeilu, en ole ennen itsekään laittanut rahkaan kun tuntuu että se on niin tiukkaa tavaraa. Mutta nyt laitoin reilummin mustikkakeittoa sekaan niin koostumuksesta tuli enemmän jogurttimainen. Hyvää oli!

    VastaaPoista